Zomerfeesten Rietmolen 2024 (ZFR) – 11 t/m 14 juli 2024

BROK Buurtbattle

BROK Buurtbattle

Maak je klaar voor de ultieme BROK BuurtBattle, een nieuw onderdeel van de Zomerfeesten Rietmolen waarin de buurten uit Rietmolen* de kans krijgen om hun verborgen talenten te onthullen! Iedere buurt heeft de vrijheid om te kiezen met welke spectaculaire act ze willen deelnemen. Of het nu een uitgebreide gezamenlijke act is met de hele buurt, een individueel optreden vol dans en spektakel, of zelfs een verrassend simpele vlooienact, alles is mogelijk!

Na afloop een gezellige afterparty met DJ Yobo en De Vrienden van Rietmolen Live!

Zomerborrel

De werkweek is voorbij: tijd voor de zomerborrel van Zomerfeesten Rietmolen! Kom gezellig met jouw collega’s, vrienden, buren of teamgenoten de start van jouw weekend vieren! Onder het genot van een hapje, een drankje, passende muziek van The Non-Returnables en DJ’s Eddy en Thijs kun je de werkweek afsluiten en een gezellig weekend aftrappen! Uiteraard zal er voor de hongerige bezoeker wat lekkers te eten geregeld worden.

Wil je als bedrijf of vereniging vooraf munten bestellen? Dat kan! Stuur een mail naar INFO@ZOMERFEESTENRIETMOLEN.NL. Je krijgt de munten, inclusief factuur, voor Zomerfeesten Rietmolen afgeleverd.

Feestavond Zomerfeesten Rietmolen

Feestavond

Op vrijdagavond 12 juli 2024 staat er een feestavond op het programma bij Zomerfeesten Rietmolen. De toegang is gratis!

Amplifier:
Coverband Amplifier is een triple E coverband: Energiek, Enthousiast en Explosief! Dit rood-witte leger vuurt Mashups en Medley’s met een ongekend tempo op het publiek af. Deze podiumbeesten maken van elke avond een herinnering om nooit te vergeten. Feesten, meezingen en springen tot je erbij neervalt!

DJ Cem East
DJ Cem East: een enorm veelzijdige DJ die het gehele publiek uit zijn dak laat gaan met zijn afwisselende muziekmixes die perfect zijn afgestemd op het publiek. De nieuwste Top 40 hits, gezelligste feestmuziek, Rock en R&B, maar ook al je favoriete guilty pleasures: het komt allemaal aan bod in een set van DJ Cem East. Hij voelt als geen ander de vibe aan van Moombahton en Latin, dus stilstaan is geen optie wanneer Cem East draait. Alsof het nog niet uitgebreid genoeg was, blaast Cem iedereen omver met de vetste EDM en dancemuziek. In 2016 begon Casmaran Land met draaien, maar nu al wordt hij door velen geroemd door zijn enthousiasme en gave om het publiek aan te voelen en hier feilloos op in te spelen.

Piratenbattle
Vrijdagavond 12 juli niets te doen? Kom dan gezellig langs bij de piratenbattle van Zomerfeesten Rietmolen. Eén tent, vijf stations en donders veel hits. Ieder station krijgt 45 minuten de tijd om zich van zijn beste kant te laten horen.

Tieners Van Toen!

Kom genieten van een gezellige brunch met muzikale omlijsting van Merel Events!

  • Tijd:
    • Inloop 10:30
    • Start: 11:00
  • Kosten: €10,00 per persoon
  • Locatie: Magnifique tent 
  • Opgeven voor 1 juli 2023 bij Ria Sonderen: 06 129 866 20

event-vogelschieten

Vogelschieten

Een jarenlange traditie tijdens de Zomerfeesten Rietmolen is het vogelschieten. Ook dit jaar gaat menig Rietmolenaar een poging wagen om zichzelf te kronen tot schutterskoning, -koningin, -prins en -prinses?

Inschrijving start om 12:30! Inschrijven is mogelijk tot het laatste schot van ronde 1.

Rietmolenmiddag 2024

Rietmolenmiddag

Een gezellige middag om oud-bekenden weer te spreken. Met de muziek van Empty Bottles en DJ Eddy Kerkveld!

DJ Eddy Kerkveld
De 100 grootste hits vind je niet in lijstjes, maar in de playlist van Dj Eddy Kerkveld. Oude tijden herleven net zo makkelijk van de seventies via de 90’s naar piratenkneiters en de beste pop- en rockmuziek ever. Door zijn jarenlange ervaring voelt hij precies aan wat het publiek nodig heeft. Gegarandeerd feest der herkenning!

Empty Bottles
De coverband “Empty Bottles” is een samenvoeging van verschillende muzikanten uit Winterswijk en Aalten. Rondom de enthousiaste zangeres Michelle heeft zich een muzikale, gezellige bende gevormd. Met genoeg ervaring en muzikaliteit in de rugzak zijn de mogelijkheden bij “de Empty Bottles coverband” erg breed. Als allround coverband wordt er al op verschillende locaties in de regio opgetreden.

Zomerfeesten Rietmolen Cover

Tropical night

Cocktails, zand tussen je tenen, het kabbelende water en tropische deuntjes. Waan jij je alweer helemaal in tropische sferen? Anders wij wel. Zaterdag 13 juli, de Tropical Night bij Zomerfeesten Rietmolen!

Steam Sister

Dit is voor iedereen die van een feest houdt, tot de grens gaat en eraan voorbij. We brengen je covers zoals je ze nooit eerder gehoord hebt. Herkenbaar maar niet voorspelbaar. Zing mee tot je stem weg is en je nieuwe idolen gevonden zijn. Deze zes vrouwen blazen jou, jouw vrienden én de complete tent omver met hun energieke show vol glitters, stoom en neon. Laat je vanaf de eerste minuut veroveren en betoveren door STEAM SISTER. Omdat het kan. Voor iedereen die zich niet gek wil laten maken. Fuck it. Everything is possible.

Only judge a band by its covers!

 

FUZE

Gewapend met de dikste medleys, een flitsende lichtshow en tot de nok toe gevulde confetti-kanonnen weet FUZE als geen ander hoe je een feest laat losbarsten! Van scheurende gitaren en swingende disco-klassiekers tot de bekendste Hollandse krakers en de lekkerste guilty pleasures: met ruim 100 songs per show, wordt er geen genre overgeslagen! FUZE zet zonder twijfel de tent in vuur en vlam. Oke oke, niet letterlijk natuurlijk.. maar HEET wordt het zeker!

Housuh In De Pauzuh

Elaine Thiele, het brein achter het succesvolle SLAM! programma Housuh in de Pauzuh met wekelijks meer dan 1 miljoen luisteraars! De Housuh in de Pauzuh DJ-act breekt op vakkundige wijze de tent af. Housuh in de Pauzuh neemt jullie mee op een trip down memory lane. Van clubknallers uit de 00’s, naar hiphopbangers uit de 90’s, dikke hits van nu, maar ook typische guilty pleasures… allemaal in een perfecte mix!

DJ Bram Konings

Vanaf 21:00 draait Needenaar DJ Bram de Tropical Night aan elkaar. De jonge DJ zal er gedurende de avond een groot feest van maken! Bram begrijpt ieder genre, van de meeste foute meezingers tot lekkerste house- of technoplaten.

Silent Disco

De hele zaterdagavond: Silent Disco in de opblaasbare Yellow Submarine! Drie kanalen met drie verschillende genres. Zing mee met jouw favoriete muziek, terwijl je dat hoort via jouw eigen koptelefoon.

BROK Zeskamp

BROK Zeskamp

Doe mee aan de uitdagende BROK Zeskamp tijdens de Zomerfeesten Rietmolen! Teams van Rietmolense buurten en overige deelnemers nemen het tegen elkaar op in diverse spellen om zoveel mogelijk punten te verdienen. Het team met de hoogste score wint de BROK Zeskamp en de bijbehorende glorie. Verzamel je team, werk aan je conditie, hand-oogcoördinatie of kracht en strijd mee in de spannendste Zeskamp van Oost-Nederland. Schrijf geschiedenis en claim de titel van BROK Zeskamp-winnaar!

Slotavond Zomerfeesten Rietmolen

Slotavond

Ook tijdens de laatste uren van Zomerfeesten Rietmolen 2024 wordt er flink gefeest!

Seven Days Music

De band met 100% live muziek! Een geoliede feestmachine, die direct weet in te spelen op het publiek met pakkende meezingers, knallende medleys en actuele nummers. Alle hits worden gespeeld door dit feestteam. Het repertoire van Seven Days Music, varieert van Dance tot Rock, van Fout naar Goud en van Nederpop tot Abba! Natuurlijk hoor je ook de hits van nu!

DJ Yobo

Van bruiloftsfeesten en verjaardagsfeesten tot aan festivals; ze zijn inmiddels bekend terrein voor DJ Yobo! De muziekstijlen die hij draait zijn dan ook erg uiteenlopend. Alle hits van de 60’s tot aan de nieuwste binnenkomers zijn bij zijn sets aanwezig! Deze ervaren DJ heeft al menig feesttent in Twente en Achterhoek op stelten gezet en is er klaar voor om hetzelfde te doen in Rietmolen! Deze hits worden energiek aan elkaar gemixt om de 100% dansgarantie waar te maken!

Qmusic the Party!

Net als andere jaren zal Qmusic the Party er op zondag weer een groot feest van maken! Fan van het foute uur? Fan van leuke dansplaatjes? Dan ben je hier op zondag helemaal op jouw plek! De jarenlange ervaring vertaalt zich in veel energieke en vooral uitverkochte optredens. Het adembenemende 3D ledwall decor overstijgt ieders verwachting en maakt de beleving ongekend. Ook het belangrijkste ingrediënt voor een groots feest is meer dan goed geregeld: alleen de beste hits uit de Top40 en de allerfoutste muziek uit het populaire Foute Uur door de beste DJ’s.