SEN-zomerfeesten (16 t/m 20 augustus 2022)

Ook dit jaar – tijdens de SEN-week – is de kermis weer te vinden in het centrum van Neede. Voorzien van leuke attracties, oliebollen, suikerspinnen en spelletjes. 🍭🎠 Met dus genoeg vermaak voor jong en oud!

𝗢𝗽𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴𝘀𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟮
Dinsdag: 14:00 – 21:00 uur
Woensdag: 12.00 – 00.00 uur
Donderdag: 14.00 – 00.00 uur
Vrijdag: 13.00 – 00.00 uur
Zaterdag: 12.00 – 00.00 uur

Het vrolijke duo Kareltje & Jasmijn komt op dinsdag 16 augustus naar onze feesttent met ‘De Grote Verjaardagsshow’.🎂

Kareltje & Jasmijn en de Grote Verjaardagsshow
Kareltje wil een heel groot verjaardagsfeest organiseren maar alles loopt in het 100. Zelfs het bakken van een taart wil hem niet lukken. Gelukkig is Jasmijn er om Kareltje te helpen, maar zal het ze lukken om het feest te redden? Ook komen natuurlijk de allerleukste kinderhits voorbij, dus het wordt weer groot feest! Kom jij ook een feestje vieren? 🥳

🎈Gratis toegang tot de feesttent.
🎈Aanvang is 18:30 uur.

Wat is er nou mooier dan om vol trots met jouw oldtimer door de straten van Neede en omstreken te toeren? 

🚎 Nou, voor de echte liefhebbers dus niets! Daarom organiseren we ook dit jaar op 𝘄𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟳 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁𝘂𝘀 weer de welbekende Oldtimerrit tijdens de SEN-feesten!

Op de woensdag, eind van de middag, kan iedereen zich inschrijven en verzamelen we bij de koepel om vervolgens te vertrekken op een toertocht. Met muziek, live commentatoren en een drankje rijden we de avond in. De oldtimerrit wordt officieel geopend door de kersverse jamkoningin, onder muzikale begeleiding van Crescendo. Tot dan!

Guilty Please Discoavond 

Whitney Housten met ‘I wanna dance with somebody’, George Michael met ‘Faith’ of Rick James met ‘Superfreak’! Je hoort de gouden hits uit de jaren ‘80 allemaal voorbij komen tijdens de 𝗚𝘂𝗶𝗹𝘁𝘆 𝗣𝗹𝗲𝗮𝘀𝘂𝗿𝗲 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝘀𝗵𝗼𝘄 van de SEN’76. 

Met wie dans jij 𝘄𝗼𝗲𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴𝗮𝘃𝗼𝗻𝗱 𝟭𝟳 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁𝘂𝘀 op de meest klassieke disco hits van vroeger? Tag je danspartner hieronder! 

➡️Entree is gratis

DE NATIONALE JAMMARKT NEEDE

Op woensdag 17 augustus 2022 (vanaf 10:00) wordt in Neede voor de 30e keer de jaarlijkse “Nationale Jammarkt” gehouden. De Jammarkt is al jaren een groot succes en trekt al vele jaren tienduizenden bezoekers.

Nog altijd is deze Nationale Jammarkt uniek in Nederland. In het bijzonder de vele soorten jam, gelei en marmelades, gemaakt door de vele jamhobbyisten maken de Nationale Jammarkt bijzonder en uitzonderlijk. Uit het hele land komen mensen die geïnteresseerd zijn in jam jaarlijks naar Neede. Om nieuwe smaken te proeven, recepten uit te wisselen of gewoon voor de gezelligheid.

Alles wat met vruchtenconserven te maken heeft kan op de Nationale Jammarkt in Neede worden verkocht. Dus ook bijvoorbeeld vruchtensap, siroop, chutney, limonade, geleisuiker, pectine, inmaakbenodigdheden, receptenbundels, kookboeken en keukengerei. Tevens is er gelegenheid om te proeven en demonstraties te houden. Zelfs jammakers uit het buitenland zijn present. Niet alleen producenten, importeurs en handelaren zien te vinden op de markt, ook hobbyisten kunnen een kraam huren voor hun eigengemaakte producten.

Ouderenmiddag + Jamtafel
In samenwerking met de Jammarkt organiseren we dit jaar weer speciaal voor de ouderen onder ons een middag vol vermaak in de SEN feesttent. Met dit jaar op het programma: Gert Ekkelboom.

𝗢𝘃𝗲𝗿 𝗚𝗲𝗿𝘁 𝗘𝗸𝗸𝗲𝗹𝗯𝗼𝗼𝗺
Zoals het spreekwoord zegt; de appel valt niet ver van de boom, is het in dit geval: de ekkel valt niet ver van de boom! Gert Ekkelboom Jr., is beroepsmuzikant en opgegroeid in een gezin waar de muziek centraal in de opvoeding stond. Zijn ‘One Man Show’ bevat alle genres. Van schlagers, walsen, tango en veleta tot liedjes uit de streek en bekende kneiters. Kortom, voor elke generatie wat wils!

Bij deze middag op 𝗱𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟴 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁𝘂𝘀 hoort uiteraard ook de Jamtafel, een gratis Jam brunch met koffie en thee, aangeboden door de Nationale Jammarkt Neede, SEN76 en diverse ondernemers. Uiteraard is de kersverse Jamkoningin ook aanwezig!

Playbackshow 

Langzaam kwamen de vragen: Gaat de playbackshow wel door dit jaar? En we hebben het verlossende antwoord voor je en dat is JA!🥳 Want donderdagavond 18 augustus staat als vanouds de Koepel Knoepel Playbackshow op het programma en breekt de strijd weer los tussen de groepen.🏆

Echter zal dit wel de allerlaatste keer worden dat we deze avond gaan organiseren. Na 35 jaar traditie en 2 jaar coronacrisis tussendoor, merkten we dat er steeds minder animo was. Helaas… een tijdperk stopt hier.

Bedrijvenuurtje 

Op vrijdagmiddag 𝟭𝟵 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁𝘂𝘀 staat het 𝗕𝗲𝗱𝗿𝗶𝗷𝘃𝗲𝗻𝘂𝘂𝗿𝘁𝗷𝗲 van de 𝗦𝗘𝗡’𝟳𝟲 weer gepland. Dit evenement wordt met het jaar groter en gezelliger! Laten we hopen dat de weergoden net zoals in 2017, 2018 en 2019 wederom voor dorstig weer zorgen! ☀️🍻

We starten op de vrijdagmiddag vanaf 𝟭𝟲:𝟬𝟬 𝘂𝘂𝗿. DJ Jordy zal het muzikale programma verzorgen. 🔈😄

𝗠𝘂𝗻𝘁𝗲𝗻𝘃𝗲𝗿𝗸𝗼𝗼𝗽
Ondernemers kunnen vanaf 1 juli 10:00 de munten aanvragen voor het bedrijvenuurtje via: https://www.sen76.nl/bedrijvenuurtje/. Meer informatie over het bedrijvenuurtje 2022 vind je op onze website.

𝗟𝗔 𝗙𝗨𝗘𝗡𝗧𝗘, 𝗧𝗛𝗘 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗬𝗦𝗤𝗨𝗔𝗗 𝗘𝗡 𝟱𝟯𝟴 𝗗𝗝’𝗦 𝗢𝗡 𝗧𝗢𝗨𝗥 𝗡𝗔𝗔𝗥 𝗡𝗘𝗘𝗗𝗘
 
De namen voor de vrijdagavond zijn bekend! Niemand minder dan La Fuente, The Partysquad en de DJ’S 538 komen naar Neede.🤩
 
𝗟𝗮 𝗙𝘂𝗲𝗻𝘁𝗲 brengt een geweldige sfeer op het podium en zorgt keer op keer voor een knallend feest. Zijn shows zijn ongeëvenaard en de energie spat er af.🔥
 
𝗧𝗵𝗲 𝗣𝗮𝗿𝘁𝘆𝘀𝗾𝘂𝗮𝗱 is al meer dan 10 jaar toonaangevend in de club- en muziek scene. Met bekende platen als ‘Wat wil je doen’ en ‘Rampeneren’, hebben ze zichzelf in Nederland op de kaart gezet en zetten de tent op z’n kop.⚡️
 
𝟱𝟯𝟴 𝗗𝗝’𝗦 𝗢𝗻 𝗧𝗼𝘂𝗿 zijn als vanouds ook weer van de partij. Met de vetste beats en de dikste show, maken ze er een onvergetelijk feest van!🥳
 
➡️ De kaartverkoop start in juli. Ben jij er bij?
 
   

Zaterdag kinderprogramma

Op 𝘇𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟬 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁𝘂𝘀 𝟮𝟬𝟮𝟮 zal ons terrein bomvol staan met festiviteiten! Naast de Koepel Knoepel Zeskamp valt er ook genoeg te beleven voor de kleintjes onder ons!

𝗙𝘂𝗻𝗰𝗮𝗿 𝗦𝗽𝗲𝗲𝗹𝗽𝗮𝗿𝗮𝗱𝗶𝗷𝘀🎪
De kleintjes kunnen zich op zaterdag vermaken in een echt speelparadijs. Twee verdiepingen hoog, vol met allerlei speelse uitdagingen.

𝗞𝗶𝗻𝗱𝗲𝗿𝗯𝗼𝗲𝗿𝗱𝗲𝗿𝗶𝗷🦙
In de openlucht – voor onze tent – komt dit jaar een (mobiele) kinderboerderij. Met ezels, geiten, pony’s om te aaien en – voor wie durft – zelfs voeren.

𝗦𝗰𝗵𝗺𝗶𝗻𝗸𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗚𝗹𝗶𝘁𝘁𝗲𝗿𝘁𝗮𝘁𝘁𝗼𝗼𝘀✨
Marieke en Ilse zijn deze zaterdagmiddag DE personen waar je moet zijn voor de leukste en meest kleurrijke creaties op je gezicht.

➡️Het kinderprogramma is te bezoeken van 14:00 tot 18:00 uur.
➡️Entree is gratis

Koepel Knoepel spelen 

Eerder kondigde we al ons kinderprogramma aan op de zaterdagmiddag en daar voegen we nu de Koepel Knoepel spelen aan toe! Want op 𝘇𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴𝗺𝗶𝗱𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟬 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁𝘂𝘀 nemen de groepen het in dit finale onderdeel tegen elkaar op voor de enige echte bokaal.🏆

❗️Sidenote: Zoals we eerder al aankondigden stopt de playbackshow na dit jaar, voor de Koepel Knoepel 6-kamp is dit niet het geval. Deze zetten we in principe gewoon voort.

🧑🏽‍🍳De middag wordt natuurlijk afgesloten en de avond ingeluid met een heerlijke bbq voor de deelnemende groepen. Dit wordt muzikaal begeleid door DJ Dollie en Screever!
Het belooft een gezellige middag te worden met voor ieder wat wils! Hopelijk sta jij op het veld of aan de zijlijn.👏

⏰ Start spelen vanaf 15:00 uur.

𝗟𝗶𝗻𝗲 𝘂𝗽 𝘇𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴𝗮𝘃𝗼𝗻𝗱: 𝗣𝗣𝗠 𝗕𝗮𝗻𝗱 𝗲𝗻 𝟮 𝗕𝗿𝗼𝘁𝗵𝗲𝗿𝘀 𝗼𝗻 𝘁𝗵𝗲 𝟰𝘁𝗵 𝗙𝗹𝗼𝗼𝗿❗💙

Een aantal weken geleden maakten we het vrijdagavond programma van de SEN bekend! Vandaag een update over de zaterdagavond, waarbij we kunnen vermelden dat de PPM Band en 2 Brothers on the 4th Floor Neede op zijn kop komen zetten. 💪🏻✅

𝗗𝗲 𝗣𝗣𝗠 𝗯𝗮𝗻𝗱 ook wel bekend als ‘gezellig, interactief en verrekte goed’ zal de zaterdagavond voorzien van een spetterend optreden met de leukste covers en meezingers. 🎙️
𝟮 𝗕𝗿𝗼𝘁𝗵𝗲𝗿𝘀 𝗼𝗻 𝘁𝗵𝗲 𝟰𝘁𝗵 𝗙𝗹𝗼𝗼𝗿 neemt ons met bekende hits zoals ‘Dreams’, ‘Never Alone’ & ‘Come Take My Hand’ mee terug naar de 90’s. Gegarandeerd feest dus! 🕺💃

Voor de zaterdagavond hoef je geen kaarten te kopen. Ben jij van de partij?👏🏻