LTO Boerderijenfietstocht Neede

Het Organisatiecomité van de LTO Boerderijenfietstocht Neede organiseert al vele jaren een boerderijenfietstocht met boerderijbezichtigingen in de route. In 2021 is er vanwege corona gekozen voor een andere opzet. Er zijn 2 fietsroutes beschikbaar van ±30 km en ± 50 km.

Start en eindpunt: C.R. de Olde Mölle, Diepenheimseweg 21 te Neede.

We lieten dit jaar op deze manier iets zien, van wat er in de agrarische sector gebeurt, om boer en burger met elkaar te verbinden middels uutbloashuuskes, picknickbankjes, boerderij winkels, (evt. geopende) horeca terrassen en (evt. geopende) accommodaties.

Iedereen fietst op eigen gelegenheid. Er vinden geen bedrijfsbezoeken plaats.

Inmiddels hebben veel deelnemers al fietsende een ode aan het landschap gebracht. De routes lopen o.a. langs akkers, weilanden en agrarische ondernemers. Op diverse punten in de route wordt aangegeven welk bijzonders er te beleven of te zien is. Zo zoekt boer en burger elkaar op, in onze prachtige Achterhoek.           

De routes voor 2021 zijn nog verkrijgbaar door een mail te sturen naar het onderstaande adres. De routes worden dan z.s.m. doorgestuurd. Er hangt bij de Olde Mölle een QR code waarmee de route gescand kan worden in pdf.

Wij wensen alle deelnemers die de routes alsnog gaan fietsen heel veel fietsplezier in onze mooie Achterhoek.

Voor 2022 hopen we u allen weer te mogen verwelkomen tijdens de oude vertrouwde boerderijenfietstocht, zoals men al jaren gewend is. Wij hebben er samen met onze vrijwilligers weer zin in, om samen met u te mogen genieten van de ontmoetingen op prachtige, agrarische locaties onder het genot van vrolijke muziek, koffie, thee, een overheerlijke vers gebakken pannenkoek of een lokale plak krentenwegge. Zet daarom de datum voor de boerderijenfietstocht Neede alvast in uw agenda:              

Woensdag 27 juli 2022

T.z.t. zullen we u van meer informatie voorzien.

Graag tot ziens,
Commissie Boerderijenfietstocht Neede.
boerderijenfietstochtneede@gmail.com

 

 

Delen via social media

Share on facebook
Delen via Facebook
Share on whatsapp
Delen via WhatsApp
Share on email
Delen via e-mail

Bent u geïnteresseerd?

Neem via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer contact met ons op. 

Telefoon: 0545-292279 
Website: www.vvvneede.nl