Winterfestival 2023

Wanneer: zaterdag 9 december 2023
Waar: Vlearmoesplein

 

Winterfestival 2023 

Op 9 december 2023 wordt het Vlearmoesplein opnieuw betoverd en transformeert het in een bruisend winterfestival. Terugkijkend op het succes van vorig jaar, belooft deze nieuwe editie nog meer magie en feestvreugde voor alle bezoekers, jong en oud.

Overdag kunnen kinderen hun hart ophalen op het plein, waar een scala aan activiteiten op hen wacht. Van spannende attracties tot creatieve workshops, er valt van alles te beleven in dit winterse wonderland. En natuurlijk mag de kerstmarkt niet ontbreken, waar je kunt snuffelen tussen kraampjes vol ambachtelijke lekkernijen en unieke cadeau-ideeën.

Maar wat dit festival echt bijzonder maakt, is de unieke toevoeging van een betoverende iglo. ‘s Avonds verandert deze adembenemende structuur in dé hotspot voor een onvergetelijk feest. Stap binnen en laat je meevoeren op de opzwepende beats van onze getalenteerde DJ’s. Maar dat is nog niet alles! In de gezellige en sfeervolle Bar de Scheve Schaats kun je genieten van een spectaculair live optreden van een energieke band of DJ. Laat je betoveren door hun muzikaliteit en geniet van een onvergetelijke avond vol muziek.

Of je nu wilt genieten van de gezelligheid met je familie, op zoek bent naar bijzondere kerstcadeaus, wilt dansen op de beats van de DJ’s, of wilt wegdromen bij de muziek in Bar de Scheve Schaats, het winterfestival op 9 december 2023 belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Noteer deze datum alvast in je agenda en bereid je voor op een betoverende dag en nacht vol plezier en verrassingen. We zien je graag op het Vlearmoesplein, waar het winterse sprookje tot leven komt!

 

Meer over deze activiteit

Begintijd: 14:00
Eindtijd: 01:00
Categorie: Feest & festival
Prijs: €10,00

Link naar Facebook event

Deel deze activiteit

Delen via WhatsApp
Delen via Facebook
Delen via Email

Gerelateerde activiteiten

Kids
Griezel Halloween tocht
vrijdag 27 oktober 2023
Begint om 19:00 uur
Feest & festival
Opkomstavond Hoogheden 2023 - NCG de Vlearmuze
zaterdag 11 november 2023
Begint om 19:30 uur
Feest & festival
Kerstmarkt 2023
zaterdag 9 december 2023
Begint om 16:00 uur
Feest & festival
Midwinterfeest Natuurpark Kronenkamp
zaterdag 16 december 2023
Begint om 14:00 uur
Feest & festival
Voorjaarskermis - Neede
woensdag 20 maart 2024
Begint om 13:00 uur