Voorstelling ‘Precies goed!’ – Bibliotheek Neede

Wanneer: woensdag 31 januari 2024
Waar: Bibliotheek Neede

Op woensdagochtend 31 januari (Neede) a.s. speelt PEERtoftheater, ter gelegenheid van de Nationale Voorleesdagen, in twee Berkellandse bibliotheken de voorstelling ‘Precies Goed!’, naar het Prentenboek van het Jaar ‘Help! Een verrassing!’.

De voorstelling begint in beide vestigingen om 10.30 uur en is gratis toegankelijk voor ouders en peuters. Aanmelden is wel noodzakelijk:  of in één van de bibliotheken. Per kind mag er één ouder mee.

Voorstelling ‘Precies goed!’
‘Precies goed!’ is een interactieve en muzikale voorstelling voor peuters en jonge kleuters in het teken van de Nationale Voorleesdagen. Aan de hand van het Prentenboek van het Jaar ‘Help! Een verrassing!’ maakt PEERtof er weer een prachtig feestje van voor jong en oud.

De één wil graag in bomen klimmen de ander houdt niet van hoge dingen.
Lekker schreeuwen, rennen, springen of liever lezen, slapen, zachtjes zingen.
Wat de één of de ander doet, deze dag is ‘precies goed!’

Nationale Voorleesdagen en cadeautje
De Nationale Voorleesdagen vinden elk jaar plaats in de laatste week van januari, soms uitlopend tot in de 1e week van februari. Doelstelling van deze jaarlijkse campagne is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. De doelgroep zijn ouders van kinderen tussen ½ en 6 jaar. De campagne benadrukt de voordelen van het (voor)lezen, waaronder het positieve effect op woordenschat, spelling en tekstbegrip, een beter begrip van de wereld om je heen en het aanhalen van de band tussen (groot)ouder en kind. Peuters die tijdens de Nationale Voorleesdagen lid worden van de Bibliotheek ontvangen een toepasselijk cadeautje.

Meer over deze activiteit

Begintijd: 10:30
Eindtijd: 12:00
Leeftijd: 0 tot 10 jaar, 10 tot 18 jaar
Categorie: Kids
0

Link naar Facebook event

Deel deze activiteit

Delen via WhatsApp
Delen via Facebook
Delen via Email

Gerelateerde activiteiten

Kids
Koning Willem wil 'm
zondag 20 oktober 2024
Begint om 14:00 uur
Kids
Kerstverhaal van meneer Kampen
zondag 22 december 2024
Begint om 14:00 uur