RegioBanktoernooi bij Sp. Neede

Wanneer: zaterdag 1 juni 2024
Waar: Sportclub Neede, Kronenkamp 10 te Neede

Meer dan 70 voetbalteams van 26 verschillende verenigingen spelen op zaterdag 1 juni van 9.00 tot 13.00 uur 4×4 wedstrijdjes tegen elkaar. Het speelveld voor jongens en meisjes onder de 6 en 7 jaar is deze zaterdag Sportpark ‘t Haantje in Neede. Voor de zesde keer is het RegioBanktoernooi aan de Kronenkamp 10 in Neede. De jeugdafdeling van Sportclub Neede organiseert het toernooi.

Spelertjes uit de hele regio van vrijwel alle voetbalverenigingen uit de gemeente Berkelland doen mee. Het toernooi kan daarnaast ook rekenen op grote deelname uit de Achterhoek en Twente. Van Dinxperlo , Winterswijk, Lochem tot Enschede, Hengelo, Borne en alle plaatsen er tussen voetballen op 1 juni in Neede.

Het 4×4 toernooi brengt veel sportiviteit en gezelligheid op het sportpark. Ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s juichen de spelertjes toe.

Voor de jonge toeschouwers is er door sponsor RegioBank Wormgoor een springkussen geregeld zodat voor verveling geen plaats zal zijn.

Voor de jonge spelers is het RegioBanktoernooi een eerste kennismaking met spelen tijdens een toernooi. Elke poule bestaat uit vijf teams. Spelers voetballen in mix teams. “De deelnemers aan dit toernooi kennen nog geen vast competitieschema via de KNVB. Dit toernooi geeft ze al een beetje wedstrijdervaring en stimuleert ze te spelen in de vorm van een competitie” vertelt Arno Slot. Juist dat maakt dit toernooi ook zo aantrekkelijk om te bezoeken.

Geklaag en gezeur tegen scheidsrechters zul je dan ook niet aantreffen op dit toernooi maar louter enthousiaste kinderen die hopen de nieuwe Messi of Lieke Martens te worden.

De plaatselijke supermarkten AH en Jumbo en groente- en fruithandel De Vrolijke Pompoen zorgen voor traktaties voor de spelers.

Op een toernooi je eerste beker  winnen is een herinnering voor het leven en daarom zal elke poulewinnaar er dan ook eentje ontvangen.

Elke speler ontvangt sowieso een prachtige herinneringsmedaille.

De prijsuitreiking is dan ook echt een feestje. Alle spelers zetten we na afloop van het toernooi in het zonnetje. Het toernooi staat echt in het teken van veel vrolijkheid en sportiviteit en dat allemaal onder veel publieke belangstelling. Echt een toffe ervaring voor de spelertjes.”

Op zaterdag 1 juni is een ieder welkom om mee te genieten van dit unieke toernooi.

Meer over deze activiteit

Begintijd: 09:00
Eindtijd: 13:00
Leeftijd: 0 tot 10 jaar
Categorie: Kids, Sport & beweging
Prijs: €0,00

Link naar Facebook event

Deel deze activiteit

Delen via WhatsApp
Delen via Facebook
Delen via Email

Gerelateerde activiteiten

Sport & beweging
Nederland - Oostenrijk @ Café de Ruif
dinsdag 25 juni 2024
Begint om 18:00 uur
Natuur & buiten
Fietsgroep Neede/Borculo
donderdag 27 juni 2024
Begint om 13:30 uur
Kids
Meespeelconcert
zaterdag 6 juli 2024
Begint om 15:30 uur
Natuur & buiten
Jaarlijkse fietstocht VVV Neede zondag 7 juli
zondag 7 juli 2024
Begint om 09:30 uur
Natuur & buiten
Jaarlijkse fietstocht VVV Neede zondag 7 juli
zondag 7 juli 2024
Begint om 09:30 uur
Natuur & buiten
Fietsgroep Neede/Borculo
donderdag 11 juli 2024
Begint om 13:30 uur
Feest & festival
ZFR | Vogelschieten
zaterdag 13 juli 2024
Begint om 12:30 uur
Feest & festival
ZFR | BROK Zeskamp
zondag 14 juli 2024
Begint om 12:00 uur