Open dag – Flatlander Performance

Wanneer: maandag 29 mei 2023
Waar: Parallelweg 78, Neede

Op 2de pinksterdag zal er bij Flatlander Performance een open dag plaats gaan vinden. Flatlander Performance is een bedrijf dat is gespecialiseerd in de Autosport, gericht op de toelevering van performance motor onderdelen voor zakelijke klanten zoals de motor tuners, race teams, revisie bedrijven maar tevens ook aan particuliere klanten.

Alles op het gebied van de performance / tuning onderdelen voor de automotor & motorfiets motoren worden door dit bedrijf geleverd. Tevens op maat gemaakte motor onderdelen naar specifieke wens van de klant behoort ook tot de mogelijkheid en expertise van dit bedrijf. Kort omschreven bij alle facetten op het gebied van autosport, kunt u de naam Flatlander Performance zeker tegen komen.

Tijdens deze Open dag zullen er zakelijke klanten & bedrijven van Flatlander Performance aanwezig zijn, die met hun auto’s deelnemen om deze tentoon te stellen en de techniek te kunnen showen van het eind resultaat. En er zullen bedrijven aanwezig zijn die autosport gerelateerd zijn die aansluiten tijdens deze Open dag bij Flatlander Performance. Een diversiteit aan autosport gerelateerde auto’s zult u deze dag kunnen aanschouwen

Van circuit tot drift auto, of show auto’s tot aan rally of autocross auto’s dit u kunt het allemaal komen aanschouwen tijdens deze open dag van Flatlander Performance. Tevens is deze dag de Parallelweg afgesloten gedeeltelijk afgesloten vanwege deze Open dag, aangezien veiligheid voorop staat bij Flatlander Performance. En auto’s zullen alleen maar worden tentoongesteld, er vind dus NIET een race evenement plaats.

Tevens zijn er verkeersregelaars aanwezig, die ervoor zullen zorgen dat dit alles voor het verdere verkeer vlekkeloos kan verlopen. Voor de kinderen zal er een spring kussen aanwezig zijn, en er komt een Dj bij welke de muziek zal verzorgen voor een gezellige sfeer. Ook een drankwagen & Foodtruck zullen aanwezig, dus ook daar is aan gedacht. Dus kortom alles is aanwezig om er een spectaculaire en leuke dag van te maken.

Hopelijk zien we jullie dan op 29 mei tijdens onze open dag.

Meer over deze activiteit

Begintijd: 11:00
Eindtijd: 18:00
Leeftijd: 0 tot 10 jaar, 10 tot 18 jaar, 18 tot 65 jaar, 65 jaar en ouder
Categorie: Open dag
0

Link naar Facebook event

Deel deze activiteit

Delen via WhatsApp
Delen via Facebook
Delen via Email

Gerelateerde activiteiten

Open dag
Toppers op 't Haantje
zaterdag 1 juni 2024
Begint om 14:00 uur