Noaberconcert zaterdag 2 juli 2022

Wanneer: zaterdag 2 juli 2022
Waar: NH Kerk te Neede

Amicitia Rietmolen & Crescendo Neede organiseren in samenwerking met Semper Crescendo Nieuw Vossemeer een Noaberconcert.Wij nodigen u van harte uit om te komen kijken en luisteren op zaterdag avond 2 juli 2022 in de grote kerk in Neede. Het concert begint om 19.30 uur. De toegang is vrij. Na afloop stellen wij een vrije gift erg op prijs.

Noabers betekent in het Achterhoeks buren en is dus geheel van toepassing op de orkesten uit Rietmolen en Neede maar normaal gesproken kun je een vereniging uit het Brabantse Nieuw Vossemeer slecht aanduiden als Noaber. Ter gelegenheid van hun jubileum (100 jaar in 2021) is Semper Crescendo het weekend van 2 en 3 juli in Eibergen dus nu gaat de titel Noaber wel op.

Het idee voor de samenwerking tussen Amicitia en Crescendo is al voor Corona ontstaan maar is toen vanwege alle beperkingen in de ijskast beland. Daarom zijn we erg blij dat we nu eindelijk samen mogen concerteren.

Het samengestelde orkest van Amicitia Rietmolen en Crescendo Neede zal onder leiding staan van Jolien Lansink & Hans Schippers.

Aan dit concert verleent ook muziekvereniging Semper Crescendo uit Nieuw Vossemeer haar medewerking. Zij staan onder leiding van Jeroen Schippers. Ja, Jeroen is de zoon van Hans Schippers. Jeroen is solotrompettist bij de Marinierskapel en is hoofdvakdocent trompet aan het conservatorium van Rotterdam. Hij neemt 2 Portugese studenten van hem mee die zullen soleren in het Concerto for two Trumpets van Erik Morales. Hierbij worden ze begeleid door Semper Crescendo Nieuw Vossemeer en Crescendo Neede.De contacten met Semper Crescendo zijn ook al pre-corona ontstaan. Het orkest van Crescendo Neede is in april 2019 naar Nieuw Vossemeer geweest.

We zijn erg blij dat we een prachtige gelegenheid krijgen om samen muziek te maken.

Meer over deze activiteit

Begintijd: 19:30
Eindtijd: 19:30
Leeftijd: 10 tot 18 jaar, 18 tot 65 jaar, 65 jaar en ouder
Categorie: Muziek, dans & theater
Prijs: €0,00

Link naar Facebook event

Deel deze activiteit

Delen via WhatsApp
Delen via Facebook
Delen via Email

Over de accommodatie

Grote Kerk
Grote Kerk Neede
Kerkplein 1, 7161 DP Neede

Gerelateerde activiteiten

Kids
Meespeelconcert
zaterdag 6 juli 2024
Begint om 15:30 uur
Feest & festival
ZFR | BROK Buurtbattle!
donderdag 11 juli 2024
Begint om 19:30 uur
Feest & festival
ZFR | Tieners Van Toen!
zaterdag 13 juli 2024
Begint om 10:30 uur
Feest & festival
ZFR | Rietmolenmiddag
zaterdag 13 juli 2024
Begint om 14:30 uur