Groen en Van Lien: De toren van Archidor

Wanneer: zondag 14 april 2024
Waar: Van Gellicumzaal, Julianastraat 12, Neede

Podium voor Neede organiseert ook dit jaar weer een kindervoorstelling. Dit keer De Toren van Archidor van Groen en Van Lien.,

Na de detective De Zaak Vlaskamp, de actiefilm op toneel Cliffhanger en de western South Pass City, storten Groen en Van Lien zich op een nieuw filmgenre: Fantasy. Een typisch Groen en Van Lien theaterstuk: humor, spanning en interactie.

Een man zoekt op zijn kantoor naar een ring. Hij vindt iets anders, pulkt eraan een maakt dan een beslissing die zijn leven onomkeerbaar verandert. Hij belandt in een donkere tunnel. Volgt een glibberig paadje door een gordijn van mist en komt dan in een wereld vol draken, kobolden, reuzen en andere mythische wezens. Vrienden zijn moeilijk van vijanden te onderscheiden. Steeds verder dwaalt hij van zijn kantoor af. Steeds verder van zijn geliefde Samantha. Steeds dichter bij Archidor. Zal hij daar zijn queeste voltooien?

De toren van Archidor is een fantasievolle voorstelling over moed, vriendschap, verraad en vertrouwen. Voor kinderen vanaf 8 jaar. Een voorstelling met alle elementen die van In de Ban van de Ring, Harry Potter en de Kronieken van Narja zulke magische verhalen maken.

De voorstelling begint op zondagmiddag 14 april om twee uur in de Van Gellicumzaal aan de Julianastraat 12 in Neede. Kaartjes zijn verkrijgbaar op de website podiumneede.nl, bij Tabakorie Rona aan de Oudestraat in Neede en ’s middags aan de zaal vanaf half twee.

Meer over deze activiteit

Begintijd: 14:00
Eindtijd: 15:00
Leeftijd: 10 tot 18 jaar, 0 tot 10 jaar
Categorie: Kids
Prijs: €7,50

Link naar Facebook event

Deel deze activiteit

Delen via WhatsApp
Delen via Facebook
Delen via Email

Over de accommodatie

Van gellicum 4
Van Gellicum zaal (Podium Neede)
Julianastraat 12A, 7161CR Neede

Gerelateerde activiteiten

Kids
Meespeelconcert
zaterdag 6 juli 2024
Begint om 15:30 uur