Jojan Kersbergen en Gerco Stellinga steken deze zondagmiddag het vuur aan en bereiden heerlijke gerechten op ons terras.
4 gangen, 4 smaakexplosies gemaakt op de Smoker, de Ofyr of de Big green egg.
Op ons terras genieten met je vrienden/familie/gezin op deze bijzondere dag*
——————————
MENU**
Voorgerecht: Carpaccio van Pulled pork met tafelzuren en piccalilly
Tussengerecht: Zalm met div bereidingen van biet, asperges en gember en citroen
Hoofdgerecht: Black angus sucade met chimichurrie en diverse groenten van de bbq
Nagerecht: Chocolade en kokos dessert
KINDERMENU **
Voorgerecht: Broodje warm vlees
Tussengerecht: Zalm met salade
Hoofdgerecht: Kip van de BBQ met frietjes
Nagerecht: IJs met chocolade
Kosten: 35.0 pp (kinderen 17.5)
——————————
Reserveren kan via www.studiozestien.nl/evenementen
Kom je meegenieten?
Groeten,
Team Studio 16
* bij slecht weer worden de bbq’s geplaatst op het terras tegen ons pand en zitten onze gasten in het restaurant
** dieetwensen (ook Vega) kun je uiteraard bij de reservering doorgeven