Frankie’s Jungle Bistro

Kerkplein 6, 7161DP, Neede
Buitenlocatie, Feestlocatie, Restaurant

Het avontuurlijkste familie restaurant van heel Neede-land. Frankie’s Jungle Bistro is een bijzondere plek voor iedereen die van lekker eten en goede vriendelijke service houdt.

Frank en Nathalie zijn de uitbaters en bedenkers van deze te gekke jungle formule. Zij verwelkomen je graag, het hele team zal jullie verwennen. “Hakuna Matata”maak geen zorgen, zorg maar dat je geniet !”

Wij hebben de ideale plek voor een bijzonder feest, welkom in onze Strandhut! Waar een feestje uitloopt in een super beach party!

Wat zullen we gaan doen…? Temptation Island, Het Jungle feestje, Zuid-Afrikaanse braai feest, Adam zoekt Eva (nude), Djembe herrie feest, Expeditie Robinson?

Er is veel mogelijk in onze feestruimte. Er staat altijd iemand van ons achter de bar en trommelen op de djembés mag. Deze ruimte is niet handig voor mensen met mobiliteits problemen. Er is geen lift aanwezig.

Het maximale aantal gasten is 60 personen (staanplaats met max. aantal zitplaatsen voor 20 pers). De strandhut is een unieke locatie en alleen voor de feestgangers toegankelijk. De garderobe is ook boven aanwezig en de toiletten bevinden zich op de zolderverdieping.

Verschillende soorten feesten zijn mogelijk, zoals: verjaardag, jubileum, personeelsfeest, all incl. consumptie.
Koud-en warm buffet, broodje warm vlees, bittergarnituur. De strandhut kan tot max. 00.30u. ’s nacht gebruikt worden. Eigen muziekkeuze is mogelijk via bluetooth.

Natuurlijk moet er vooraf worden gereserveerd. Het is daarom verstandig om dit enkele weken tot maanden van te voren te doen.

Ook is het mogelijk om in onze strandhut een ware VR evaring te beleven!

Virtual Reality (VR) is een computertechniek waarbij het lijkt alsof je in een andere werkelijkheid bent. Door een speciale VR-bril wordt de zichtbare werkelijkheid simpelweg vervangen door computergegenereerd beeld. De bril bevat namelijk een beeldscherm en sluit je zicht op de buitenwereld af. Doordat je ogen elk een eigen beeld zien, dat licht van elkaar verschilt, zie je diepte in de virtuele omgeving. Met andere woorden: je kijkt dan in 3D

Bij ons kun je verschillende avonturen beleven. Duik in een kooi tussen de haaien, loop over een plank vanuit een wolkenkrabber, geniet van het uitzicht van de Afrikaanse safanne, probeer met je vrienden een bom onschadelijk te maken. In onze feestruimte “de strandhut” kunnen wij een Virtual Reality adventure aanbieden voor: try out sessie, teambuilding, lol maken met je vrienden-dineren/fun combineren .

Maak vrijblijvend een afspraak met ons team voor advies, uitleg, rondleiding en of afspraken. Bel 0545-295800.

Laat ons je wensen horen en dan kan je genieten op je eigen feest!

 

Faciliteiten bij deze accommodatie
  • (groeps)activiteiten
  • Beamer/presentatiescherm
  • Buitenterrein
  • Catering mogelijk
  • Eetgelegenheid
  • Geluidsinstallatie
  • Geschikt voor kinderen
  • Terras
  • Wi-Fi
Totaal aantal vierkante meter (m2)
60 m2
Totaal aantal toegestane personen
0-50
Totaal aantal zalen
1
Telefoonnummer
0545-295800 / 06-20067994
Emailadres
Website

Facebook pagina

*De content op deze pagina mag alleen met expliciete toestemming van Uit In Neede op andere websites of voor andere doeleinden worden gebruikt

Activiteiten op deze accommodatie

Geen activiteiten gevonden